søndag den 30. september 2012

Min udgave af Salad Nicoise

Igår fik vi salat til aftensmad, men det var en skøn proteinbombe med både tun, æg og bønner i.
Det så sådan her ud:


Jeg kogte 4 æg i 6-7 min. Så de blev let smilende.
Jeg kogte ca. 250 g. grønne brønner
Disse to ting lod jeg så køle af i køleskabet.

Derudover brugte jeg:
1 Romaine salathoved
3-4 tomater
½ stort rødløg
1 dåse tun
10-15 Økologisk oliven (De er bare de bedste)

Dressing:
3/4 dl olivenolie
3-4 tsk. grovkornet sennep
2 tsk honning
Saft fra ½ Citron
salt og peber

1. Kog bønner og æg hver for sig og lad det køle af i køleskabet.
2. Når bønnerne er kølet af skær dem halvt over og skær romainesalaten ud.
3. lav dressingen ved at vende ingredisenerne sammen, smag til - evt. med et stykke salat for at finde ud af om det går godt sammen.
4. vend dressingen i bønnerne og romainesalaten.
5. Skær tomaterne og ægene i kvarte, skær løgene i skiver.
6. Anret æggene og tomaterne rundt i kanten, smid løgene tilfældigt over og kom tunen i midten med oliven over salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar