Igår fik vi salat til aftensmad, men det var en skøn proteinbombe med både tun, æg og bønner i.
Det så sådan her ud:
Jeg kogte 4 æg i 6-7 min. Så de blev let smilende.
Jeg kogte ca. 250 g. grønne brønner
Disse to ting lod jeg så køle af i køleskabet.
Derudover brugte jeg:
1 Romaine salathoved
3-4 tomater
½ stort rødløg
1 dåse tun
10-15 Økologisk oliven (De er bare de bedste)
Dressing:
3/4 dl olivenolie
3-4 tsk. grovkornet sennep
2 tsk honning
Saft fra ½ Citron
salt og peber
1. Kog bønner og æg hver for sig og lad det køle af i køleskabet.
2. Når bønnerne er kølet af skær dem halvt over og skær romainesalaten ud.
3. lav dressingen ved at vende ingredisenerne sammen, smag til - evt. med et stykke salat for at finde ud af om det går godt sammen.
4. vend dressingen i bønnerne og romainesalaten.
5. Skær tomaterne og ægene i kvarte, skær løgene i skiver.
6. Anret æggene og tomaterne rundt i kanten, smid løgene tilfældigt over og kom tunen i midten med oliven over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar