lørdag den 8. marts 2014

Squash carbonara

Carbonara uden pasta eller fløde. I denne version er parmaskinken kommet ned i retten, men næste gang tror jeg at jeg vil bage det sprødt i ovnen istedet for. Det vil højne smagsoplevelsen. Derudover kunne jeg også godt finde på at komme lidt ærter i :o)

Du skal bruge:
1 squash

4 skiver serranoskinke
1/2 løg, fint hakket
1 dl skummetmælk
2 past. Æggeblommer
1 god håndfuld revet parmesan
Salt og friskkværnet peber
Evt. Basilikum eller persille til at drysse over.


Fremgangsmåde:

1. Lav squashen til lange strimler eller spiraler med et juliennejern eller en spiralizer. 
2. Varm lidt olie i en pande, steg løg og - i dette tilfælde - parmaskinke i en lille gryde. 
3. herefter tilsætter du mælken og æggeblommerne, nu skal der røres ret jævnligt. Lige inden det begynder at koge skal du tage det af gryden og tilsætte parmesan, salt og peber. 
4. Kom den varmer blanding over squashen og server evt. Med lidt basilikum på. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar