Sund mad og pølsemix? Ja, der er 2 sider af den sag. Som retten nu er formet mangler der i min optik faktisk kun salaten - som jo nærmest er løgget i dette tilfælde men der er stadig ikke helt nok for at retten kan blive kategoriseret sund. Grunden til at resten er ok, kommer der en forklaring på lige straks. Mit budskab med denne ret, må blive at de fleste retter kan laves sundere med lidt god vilje men ikke altid laves desideret sund.
Grunden til at pølsemix i dette tilfælde er et fint alternativ til den grill mad man ellers ville have købt er, at jeg her har købt pommes frites med 3,5 % fedt - man anbefaler max 5% og pølserne er 10 % fedt, de kan desværre være lidt svære at finde i supermarkedernes kølediske. Så man behøver ikke at gå på kompromis og spise kyllingepølser som ikke alle har det bedste forhold til.
Jeg købte Steff Houlbergs Bayerske pølser i Bilka og de så sådan her ud:
Jeg kan ikke helt kalde det en opskrift, men nok nærmere en ingrediensliste så den får I her:
Frost pommes frites med max 5 % fedt.
Pølser med max 10 % fedt - hakket og stegt på en tør pande.
1 løg, hakket
ketchup
Remoulade
Her er et langt bedre alternativ end det man køber i grillbaren,og det er et sted som vi alle kan ende en gang imellem. Men husk, at denne ret heller ikke er en hverdagsret men mere noget man kan ty til når man egentlig var på vej til grillen - det er næsten lige så nemt ;)
Hvad angår remouladen, er der også en del fedt og energi i - så hold lidt igen og brug ketchuppen som dyp. Ketchuppen indeholder en del sukker, men kommer stadig ikke op på samme energiniveau som remouladen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar