Sådan så det ud:
Roulade bunden:
4 æg
150g skyr
50g skummetmælk
100g hvedemel
6 spsk. Havreklid (Hvedeklid kan også bruges)
1 tsk. salt
Kødsaucen:
500g hakket oksekød
½-1 spsk. olie
1 stort løg
3-4 fed hvidløg
1 peberfrugt
2 revne gulerødder
200g light philidelphia
1 tsk. røget paprika
2-3 tsk. timian
1 knsp. chilipulver
salt og peber
Råkostsalaten bestod af:
ca. 8 store gulerødder
3 æbler
citronsaft
En lille håndfuld mandler
1. Start med at tænde ovnen på 200 grader.
2. Gør grøntsagerne klar: Hak løg, hvidløg, peberfrugt og riv gulerødderne til kødsaucen og salaten, skær derefter æblerne i tern og hak mandlerne groft. Lig de revne gulerødder i et fad og fordel æblerne ud over, hæld lidt citronsaft udover og stil salaten i køleskabet. Inden servering kommes mandlerne over.
2. Pisk alle ingredienser til bunden sammen og fordel dejen ud på en bageplade med bagepapir på i et forholdvis tyndt lag, den hæver lidt op. Kom pladen i ovnen, bages i ca. 20-25 min. til den er let gylden - hvis dejen hæver for meget op kan du stikke dejen med en gaffel.
3. Imens bunden bages laves kødsaucen. Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt kødet. Når kødet er brunet tilsættes resterende ingredienser på nær philidelphia og til sidst smages til med salt og peber og evt. ekstra krydderi.Tilsæt til aller sidst philpdelphia og rør rundt til det er fordelt og ingen klatter af osten er at se længere.
4. Når bunden er færdig, lad den køle af kort så den er ikke er for varm at arbejde med. Forsøg at løsne bunden fra bagepapiret. Fordel kødet på bunden og rul bunden rundt om kødet.
Hej,
SvarSletSuper opskrift – men hvad med lidt stavekontrol?