torsdag den 13. december 2012

Jødekager

Her får I opskriften på jødekager, en lidt sundere variant. Smør er skiftet ud med flydende fedtstof, fx. Becel. De er super sprøde, de ser lidt anderledes ud end dem jeg kender men de smager som de skal. 

Ca. 60 stk.
225 g hvedemel
150 g sukker
½ tsk bagepulver
75 g plantemargarine eller
¾ dl flydende fedtstof
3 spsk øl
Pensling og drys
1 æg
2 spsk sukker
2 tsk stødt kanel

1 Bland mel, sukker og bagepulver sammen.
2 Ælt den flydende feststof og øl sammen med melblandingen.
3 Rul dejen til en pølse på ca. 15 cm, og rul pølsen ind i et stykke bagepapir.
4 Tænd ovnen på 200°C.
5 Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
De kan være lidt svære at få til at hænge sammen, men så må man trykke dem lidt sammen efter de er skåret ud. 
6 Pisk ægget sammen. Bland sukker og kanel
sammen.
7 Pensl kagerne med ægget, og drys med kanelsukker.
8 Bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 minutter, til de er lysebrune i kanten.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar