onsdag den 22. maj 2013

Spiraler med feta/peberfrugt dip og kyllingefrikadeller

Feta/peberfrugtdippen smager fantastisk både ifølge mig selv om ikke mindst min dejlige veninde som spiste med igår - så det er bare med at komme igang derhjemme :-) 



Frikadeller:
400g kyllingefars
De grønne toppe af 3-4 forårsløg
en håndfuld klippet purløg
Salt og peber 

Feta/peberfrugtdippen:
3 snackpebre
20 mandler
250g feta
1 spsk. hvidløgsolie (alm. olie kan også bruges)
20-30 purløg

1. lav først dippen så den kan nå at køle ned. 
2. Bag de 3 peberfrugter i ovnen i ca. 45 min. ved 200 grader alm. ovn. - skindet bliver lidt sort. 
3. Imens ristes mandlerne let på en pande. 
4. Blend det hele og og køl det ned. 

5. Rengør og hak forårsløg, rengør og klip purløg.
6. bland det hele sammen med salt og peber.
7. Steg dem ved middelvarme på en pande i ca. 4-5 min på hver side. 
8. Imens kan grøntsagerne(her er brugt agurk og gulerod) laves til spiraler på en spiralizer ellers kan et juliennejern bruges.


Obs: Retten er fodmap venlig :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar