søndag den 5. maj 2013

Laks med spinat

Den første uge på low  FODMAP diæten er gået ret smertefrit. Det bliver først for alvor udfordrende når man skal spise ude eller sammen med andre.

Min "mad uge" har set sådan her ud:

Mandag: Tærte med speltbund

Onsdag: Burger med tomat, agurk, peberfrugt og salat, bøf og ost- smurt med mayonaise, ketchup og sennep

Fre: Laks med spinat

Laks stegt i 15 min. på em tør pande
150g spinat dampet med 1 spsk. parmesan, muskat, citronskal, salt og peber med bagte kartoffelskiver til, drysset med timian (Bagt i ca. 20 min ved 200 grader)


 
Lørdag: Grillede vi bøffer, , fiskespyd, kartoffelspyd, aubergine, fik salat med rucola, radise, tomat, peberfrugt, feta og poppede sorte ris.
Til dessert: speltpandekager med hjemmelavet laktosefri is

Søndag: Pastasalat af glutenfri pasta, radise, cherrytomat, peberfrugt og feta

Ugens mellemmåltider har bestået af: Bl.a. fuldkornsriskiks, gulerødder, bananer, ananas, 8 mandler

Så med lidt fantasi og inspiration ved at søge rundt på nettet kan man godt få spændende mad på FODMAP diæten.

Mit internet vil ikke tillade mig at oploade flere billeder, så de kommer senere.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar