Herhjemme får vi en del salat til aftensmad for tiden, heldigvis kan man variere salat på mange måder.
Den her portion salat er til 2 personer når man spiser det som ene ret.
Den her er der masser af kål i som er en del af de grove grøntsager som egentlig betyder at der er flere fibre i som gør at man bliver nemmere mæt. Sammen med proteiner fra kødet bliver man mæt på en hurtigere og sund måde. Man kan få lov at spise en lidt større mængde aftensmad end hvis man f.eks. spiser lasagne til aften.
Salaten laves af:
2 kyllinge bryster skåret i tern
2-3 spsk. pesto
1 pakke parmaskinke ca. 70 - 100 g.
1/4 hvidkålshovede, i tynde skiver
2 tomater, skåret i både
½ agurk, skåret i tern
1 rød peberfrugt, i tern
½ løg, i tern
1. Steg kyllingen i pesto på en pande og lad det køle af i køleskabet ½-1 time.
2. Steg parmaskinken på en pande i lidt olie til den er gylden og sprød, lad det suge på lidt papir bagefter.
2. Snit alle grøntsagerne, og bland dem sammen i en skål.
3. Bland derefter kyllingen i salaten så pestoen marinere grøntsagerne lidt, bræk til sidst parmaskinken i stykker og spred det over salaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar