mandag den 26. november 2012

Spaghetti med cremet spinat

her er en super lækker og cremet ret, den er tilmed ret nemt at lave :-)
Det kræver dog at man har gang i 3 blus, 2 pander og en gryde.

Til 2 personer:
100g tørret fuldkornsspaghetti
2 løg
200g frossen spinat
200g champignon
1 dl ærter
ca. 150 -175g Philidelphia ost, 12%
70g parmaskinke
1 håndfuld basilikum
Olie
Salt og peber

1. Tø ærter og spinat os
2. Hak løgget, rens champignon og skær dem i skiver.
3. Kog let saltet vand til spaghettien. Spaghettien koges mens retten laves.
4. Brug en wok pande, hvor løg svitses i olie. Derefter tilsættes champignon.
5. Sideløbende steges parmaskinken på en pande til det er sprødt, lad parmaskinken suge på et stykke køkkenrulle når det er taget af blusset.
6. Når champignonen er let bløde tilsættes spinaten og til sidst basilikum og ærter.
7. Hæld Vandet fra spaghettien og kom pastaen over i wokken sammen med grøntsagerne, nu vendes philidelphia osten rundt i massen og til sidst brækkes parmaskinken over i små stykker.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar