mandag den 5. november 2012

Spinatvafler


Her er opskriften på vafler med fundkorn og spinat. Der er brugt olie fremfor smør, desværre blev vaflerne ikke så sprøde som man ellers forbinder vafler med at være. I et forsøg på at få vaflerne til at blive mere sprøde man kan måske bruge oliemargarine (Becel eller lignende), men jeg ved ikke om det kan gøre det.
Men de smager stadig dejligt og kan godt lidt idéen om at vaflerne også kan spises usødede som en del af en hovedrret eller forret.
Vi serverede dem bare med en helt almindelig, og ret kedelig salat. Det kan selvfølgelig lade være med, og lave en mere spændende salat. Men ellers er der laks og hytteost til vores vafler på billedet nedenunder.

Du skal bruge:

150g frossen spinat
125g fuldkorns speltmel
100g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk. salt
3,5 dl - 4 dl mælk
2 æg
½ dl. Olie

1. Tø spianten op, vrid væden ud af det og hak det.
2. Bland mel, bagepulver og salt, pisk æg og mælk heri.
3. Tilsæt til sidst spinat og olie.
4. Nu er dejen klar til at komme i vaffeljernet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar