Idag stod den på gulerodspostej. Det er nok mere en frokost ret end aftensmad men jeg spiste det alligevel til aften med brød til.
Jeg kan bedst lide når den har stået lidt efter den er kommet ud af ovnen, så den kan få lov at trække lidt og postejen hænger bedre sammen.
Det er vigtigt at postejen krydres da gulerødderne får en sød smag når de bages og så skal der være noget til at komplementere denne smag.
600g. Gulerødder
1 dl. fuldkornsspeltmel (Eller andet groft mel)
4 æg
1 løg
En stor håndfuld hakket persille
400g Hytteost
4 fed hvidløg
2 tsk. groft salt
Peber
1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Riv gulerødderne. I en stor skål piskes mel og æg sammen. tilsæt derefter hakket løg, persille, hvidløg, hytteost, salt og peber. Bland derefter gulerødderne i og bland det forsigtig rundt med en gaffel.
3. Kom det i en form på ca. 1,5 L. og bag postejen i ca. 1 time.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar