Her er en ret af rester som vi havde som enten med at blive til denne ret.
God og nem ret som både kan indeholder grøntsager, kartofler og kød.
Jeg har prøvet at leve retten både uden og med kylling, for mig et det lige godt men de fleste vil nok foretrække retten med kylling.
til 4 personer:
Ca. 1-1,5 kg kartofler skåret i mindre stykker som på billedet
4-5 løg skåret i skiver
4 fed hvidløg, fint hakket
500 g cherrytomater
Olivenolie el. rapsolie
Evt. 500g kylling bryst skåret i stykker
Pesto (Kan også købes på glas)
1. Pestoen laves i en minihakker af: 1 stor håndfuld basilikum, 3 spsk. ristede mandler eller pinjekerner, 1 fed hvidløg, olivenolie, evt. en smule parmesan og salt og peber. Alt blendes og er derefter klar til brug.
2. Brug en stor pande eller wok, hvor olie og hvidløg steges kort hvorefter kyllingen steges kort med.
3.Tilsæt kartofler og løg kommes på panden sammen med pastoen og steges i 20-30 min. til kartoflerne er møre, når der er 5 min tilbage kommes cherrytomaterne på panden.
Uden hvidløg bliver retten smagsløs så det er vigtigt :-)
Retten kan sikkert sagtens laves med andre grøntsager eller kød for den sags skyld. Evt. Rodfrugter eller med kål, det kunne jeg godt forestille mig at prøve.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar