mandag den 8. oktober 2012

Muffinsæg

Her er en lille brunch ret, jeg har fået inspiration fra Louisa Lorang som er kendt fra at lave mad i Go' morgen Danmark.
 Jeg synes meget godt om denne måde at få en anderledes og super nem morgenmad, det er lige før man sagtens kan lave det på en hverdagsmorgen - hvis man er overskudsmenneske ;-)  

Det er meget simpelt:
Til de her 2 er der brugt,
2 skiver fuldkornstoastbrød, fra skåret kanterne
og 2 æg

Sæt ovnen på 200 grader. 
Man Ruller toast skiverne flade med en kagerulle og kommer det i en muffinsform (Helst lidt store forme eller kan ægget ikke være i formen)
Bagefter kommer man et æg i hver muffinsform og kommer salt og peber på (hvis man venter til de er bagt vil det falde af).
Bag den i 12-15 min. 

Jeg kan bedst lide den smilende men hvis man vil have dem stegt helt igennem skal de nok have lidt ekstra. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar