Her er lidt travl i efterårsferie men her får I en skøn kage opskrift som I kan hygge med her i efterårsferien. Et stykke på ca. 60 g. indeholder ca. 120 kcal/500 kJ Så det er passende til et eftermiddagsmåltid. Man reducere selvfølgelig lidt i energiindholdet hvis man undlader chokolade men synes det løfter kagen.
Kagen er svampet og sød - også dagen derpå, ønsker man den højere skal den nok bages i en springform i lidt længere tid.
4 æg
300 g sukker
300 g hvedemel
4 tsk.
2 spsk. citronsaft
5 bananer
2 dl. kærnemælk
Evt. 100 - 150 g hakket chokolade.
1. Tænd ovnen ved 175 grader.
2. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver sammen og i en anden skål moses bananerne med kærnemælk og citronsaft. Hak chokoladen groft eller fint alt efter hvad du bedst kan lide :-) Her blev det groft.
3. Rør melblandingen og bananblandingen i skiftevis, tilsæt til sidst chokoladen.
4. Bag kagen i en lille bradepande i ca. 40 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar